La PAH - Sabadell comienza el 2º dia de ocupación de la oficina central del BBVA ... y mas

La PAH - Sabadell comienza el 2º dia de ocupación de la oficina central del BBVA por Kaos. Vivienda y okupación

La PAH de Sabadell lleva más de 24h encerrados exigiendo soluciones para reclamar por 11 casos de hipotecas con avales. Unas cincuenta personas han pasado la noche en la sede principal del BBVA en Sabadell , situada en C / Alfonso XIII, en pleno centro urbano.
#11CasosBbva Enlace permanente de imagen incrustada
 Se escuchan entusiastas gritos de 'Se va a acabar la paz social! ' adentro de la oficina ocupada por la @PAH_Sabadell. El miedo está cambiando de bando, dice un compañero viviendero.

Ocupen la seu central del BBVA a Sabadell per negociar onze casos d'hipoteques amb avals
REDACCIÓ DIRECTA / @LA_DIRECTA | 05/03/2014
Una cinquantena de persones han passat la nit a la seu principal del BBVA a Sabadell, situada al c/Alfons XIII, en ple centre urbà. L'acció impulsada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHC) busca pressionar la direcció de l'entitat financera perquè s'assegui a negociar fins a onze casos d'hipoteques amb avals que han portat totes aquestes famílies a situacions d'extrema dificultat. El BBVA ara no només vol quedar-se amb els pisos dels titulars de la hipoteca, sinó que també es vol fer amb els habitatges d'aquells familiars que van avalar els préstecs. En la majoria de casos, a més, també s'exigeix una compensació econòmica justificada per la pèrdua del valor dels immobles arrel de l'esclat de la bombolla immobiliària. Un portaveu de la PAHC Sabadell ha denunciat l'actitud del BBVA, "tenen un gran negoci amb aquests casos, es queden amb la casa de l'afectat, la casa de la família i un deute de per vida, la seva intransigència s'explica per això". Però malgrat això ha insistit en la seva intenció de perseverar en la protesta. 
Van entrar a l'oficina ahir al matí i en un primer moment els treballadors de l'entitat van pujar al pis de dalt, però finalment van abandonar els seus llocs de treball. L'espai s'ha reconvertit aquesta nit en un improvitzat habitatge per una cinquantena de persones, així com un lloc de pas de representants de moltes entitats sabadellenques i activistes de nuclis de la PAH d'arreu del Vallès i comarques veïnes. El conjunt de les famílies afectades són de Sabadell, però algunes van contraure les hipoteques a oficines d'Unnim a Terrassa, abans que l'entitat vallesana fos absorbida pel BBVA. Aquest matí no s'hi ha presentat el personal administratiu de l'entitat i per ara només hi ha tres guardes de seguretat que vigilen la protesta. Des de la PAHC Sabadell han fet una crida per sumar-se a l'ocupació i fer torns durant tot el dia, fins aconseguir que els directius del banc s'asseguin a negociar.
http://www.kaosenlared.net/component/k2/item/82292-la-pah-sabadell-comienza-el-2%C2%BA-dia-de-ocupaci%C3%B3n-de-la-oficina-central-del-bbva.html 

 A la banca le sale a devolver en Sociedades, pese a ganar 2.267 millones en España
por Inés Calderón
A la banca le sale a devolver en Sociedades, pese a ganar 2.267 millones en España En virtud del tipo del Impuesto de Sociedades (del 30%), deberían haber pagado unos 680 millones de euros por este tributo. Sin embargo, según las memorias que han presentado a la CNMV, el saldo será desfavorable para Hacienda, que les devolverá 360 millones de euros...


Desestimado el recurso de las familias de la 'Corrala Utopía' contra el auto de desalojo
por Kaos. Vivienda y okupación
Desestimado el recurso de las familias de la 'Corrala Utopía' contra el auto de desalojo Las familias piden suspender la orden de cumplimiento del desalojo hasta que resuelva el Tribunal Europeo de Derechos Humanos.

Comentarios